Om Peribo

Vår historia

Peribo grundades under hösten 2004 som ett litet fastighetsbolag i Örebro. Delägare var Christian, Stefan och Per- Inge. Namnet, Peribo, är en förkortning för Per-Inge Bostäder. 2005 började Peribo utföra byggentreprenader. Sedan 2006 har Christian och Stefan drivit Peribo på heltid. Fastighetsverksamheten avvecklades under 2009 och Peribo blev då en renodlad leverantör av tjänster inom bygg och entreprenad.

Peribo idag

Idag är vi ca 12 medarbetare på Peribo och vi fokuserar främst på att utföra hyresgästanpassningar i miljöer där kraven är höga med avseende på kvalitét, effektivitet och profilhöjande åtgärder. Våra största kunder är fastighetsägare och butiksägare. Vi ser Norden som vår hemmamarknad.

Vår idé

Vår idé är att ta helhetsansvaret för projekt på plats och göra dessa projekt framgångsrika genom att bidra med kompetens, erfarenhet och energi.

Vi arbetar med ledorden: flexibilitet, dynamik och kvalité. Vi sätter stort fokus på kunden och ser på oss själva som ett företag som levererar en tjänst åt andra mer än en utförare av klassiska byggtjänster.

Vill du diskutera lösningar hellre än problem är vi rätt leverantör för dig.