Om Peribo

Vår historia

Peribo grundades under hösten 2004 som ett litet fastighetsbolag i Örebro. Delägare var Christian, Stefan och Per- Inge. Namnet, Peribo, är en förkortning för Per-Inge Bostäder. 2005 började Peribo utföra byggentreprenader. Sedan 2006 har Christian och Stefan drivit Peribo på heltid. Fastighetsverksamheten avvecklades under 2009 och Peribo blev då en renodlad leverantör av tjänster inom bygg och entreprenad. 2014 klev Jokaim in och tog sig ann Driftledarrollen med planering och samordning.

Peribo idag

Idag är vi ca 12 medarbetare på Peribo och vi fokuserar främst på att utföra hyresgästanpassningar i miljöer där kraven är höga med avseende på kvalitét, effektivitet och profilhöjande åtgärder. Våra största kunder är fastighetsägare och butiksägare. Vi ser Norden som vår hemmamarknad.

Självklart utför vi även arbeten till dig som privatperson! STORT som smått! Behöver du hjälp med att bygga ditt drömhus, byta tak på din sommarstuga eller renovera köket? Vi hjälper dig med samordning mellan yrkesgrupperna och planerar förloppet enligt önskemål! Rot-avdraget ger dig som slutkund en möjlighet att ta dig ett steg längre än vad du kanske trodde?

Vår idé

Vår idé är att ta helhetsansvaret för projekt på plats och göra dessa projekt framgångsrika genom att bidra med kompetens, erfarenhet och energi.

Vi arbetar med ledorden: flexibilitet, dynamik och kvalité. Vi sätter stort fokus på kunden och ser på oss själva som ett företag som levererar en tjänst åt andra mer än en utförare av klassiska byggtjänster.

Vill du diskutera lösningar hellre än problem är vi rätt leverantör för dig!